VLAD BLAD - DOTWORKER

Vlad Blad Tattoo

VLAD BLAD - DOTWORKER

DotWorker ubrzava crtanje točaka na vašem umjetničkom dijelu do 30 puta. Lako crtanje po drvu, papiru, platnu, silikonu i drugim površinama. Nezaobilazan alat za ljubitelje dobrog starog nedigitalnog crtanja. Samo uzmite svoju mašinicu za tetoviranje, umetnite DotWorker kao klasični cartridge i crtajte. Otkrite umjetnika s druge strane!

Crtanje s Dotworkerom vrlo je slično tetoviranju i pomaže u navikavanju na stroj za tetoviranje, kao i u postizanju što estetskijeg rezultata. Isprobajte različite tehnike: rubove, točkanje, whipshading i sve hibridne varijacije kojih se možete sjetiti. Možete vježbati na papiru umjesto na umjetnoj koži, tinti i vazelinu i bez prljanja.

DotWorker radi s patronama posebno dizajniranim za korištenje u svemiru. Ista punjenja nalaze se u olovkama koje koriste američki astronauti od 1968 godine.Astronauti Apolla 11 ponjeli su ovu olovku sa sobom na svoje prvo putovanjena Mjesec 16. Srpnja 1966 godine. Obična olovka ne piše u nultoj gravitaciji. Fisher Space Pen® piše u bilo kojem položaju i na gotovo svakoj površini, pod vodom, na prljavim površinama i na ekstremnim temperaturama. Dizajn i izdgled olovke nisu se mijenjali od 1968 godine. Olovka je korištena u svim NASA-inim misijama Apollo, Shuttle a International Space Station. Osim toga, možete kupiti Fisher Space Pen® punjenja diljem svijeta i sami ih zamijeniti.

DotWorkerovo vrhunsko kučište izradjeno je od djelomično recikliranog aluminija koji se koristi u zrakoplovnoj industriji. Minimalistički dizajn značajno smanjuje količinu otpada tijekom proizvodnje. Metalni otpad može se u potpunosti reciklirati. Iz kutije smo izbacili sve nepotrebno i pojednostavili samo pakiranje. U ostalom, glavna stvar je ono što je unutra.

Video: https://www.youtube.com/shorts/AcbAT-yAZbw

 

152,00 € s PDV

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 152 bodova. Prijavite se i kupujte povoljnije.

Dostupnost: U skladištu
Parametri
Brend: Vlad Blad Tattoo
Preporučujemo proizvod