AZEITE DA VILA - EKSTRA DJEVIČANSKO MASLINOVO ULJE - 500 ML

AZEITE DA VILA - EKSTRA DJEVIČANSKO MASLINOVO ULJE- 500 ML
akcijski
11%

EKSTRA DJEVIČANSKO MASLINOVO ULJE- 500 ML

Ograničena ponuda ekstra djevičanskog maslinovog ulja s voštanim vrhom pakiranog u ručno rađenu ambalažu. Odlučili smo vam ponuditi ovaj nekonvencionalan proizvod zbog visoke kvalitete i lijepog dizajna koji će sigurno obradovati vašu dragu osobu ispod bora. Ekstra djevičansko maslinovo ulje Azeite Da Vila savršen je dar za nekoga tko cijeni kvalitetne, obiteljske, organske, ekološke proizvode i strastveni je prema dizajnu.

Maslinovo ulje Azeite Da Vila pogodno je za kupce koji cijene kvalitetu obiteljskih i ekoloških proizvoda ili vole neobične stvari. To je uravnoteženo maslinovo ulje s aromom i okusom svježeg voća s izrazitim slatkim, zelenim, gorkim i pikantnim osjetom. Maslinovo ulje Azeite Da Vila idealno je kao dodatak salatama i za aromatiziranje jela, može se konzumirati toplo tijekom kuhanja, koristiti za prženje, kao i konzervans za proizvode poput sireva i suhomesnatih proizvoda.

Azeite Da Vila obiteljsko je poduzeće iz Portugala koje već generacijama proizvodi visokokvalitetna ekstra djevičanska maslinova ulja u ograničenim količinama. Svaka od boca je jedinstvena i ima svoju priču koja će vas odvesti sve do Portugala. Osim toga, ulja i izbor materijala za pakiranje proizvode se imajući na umu okoliš.

  • Zapremina: 500 ml
23,90 €
26,90 € s PDV

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 24 bodova. Prijavite se i kupujte povoljnije.

Dostupnost: U skladištu
Parametri
Kategorija: Ostali pribor